Don't compare your love story to those you watch in movies. They're written by scriptwriters, yours is written by God ♡

Saturday, January 28, 2012

Please , one more ?

Euphoria
Actually , aku nak lagii holidayyyyyyyyy ! Tak puas dohhhhh :\ Serious , tak puasss . Rasa macam cuti 2 , 3 harii jeaa . Macam ape kann ? Hewhewwwww :) Nak lagii bolehhhh , kfine , takboleh . Aku tahu --' Marah ni  marah ni . Nasib baik hw aku dah settled sabtu lepas lagii , baik tak baik tak ? Haha , tak suka , boleh syuhh dari sini sayang </3 Seminggu nii , aku busy memanjang jeaa . Haha , watlek laa kan . Pergi Felda Residence Tanjung Leman , Mersing . Awesomeeeeeeeeeeeee beb tempat tuuuu . Tapii jauhhh ke dalam sangat :D Syok gila gilaa .

Btw , aku ada jumpa lelaki handsome tahap gabannnnnnnn :\ Sangat handsome :) Love love  Aku dah jatuh cinta nii sebenarnyee . Tapii , aku taktahu nama dia , alamat dia , umur dia , sekolah diaa , semualaahh tentang diaaaa ! :'( Masa aku pergi pantai , dia iikut . Aku pergi kolam , dia ikut . Terharu dennn :'D Okayyy , enough kin ~ Then , masa dia siap mandi kat kolam tuu , dia balik bilik . Aku nampak dia tengok akuu *kfine , aku perasan kan ? . Tapii , serious , aku nampak dia tengok akuuuuuuu ! Sukaaaa gilaaa weyhhhhhhhh xD Masa tuu aku still berendam kat kolam lagii xP Dia dah siap pakai baju semua nak check out . Kdamn , menyesal betul aku --' Asal dia cepat sangat siap ? Nak kejar ape ? Awek diaaa ? Hahhhh ! Marahh nii -..- Dia bertambah handsome bila pakai baju paul smith *tak silap laa* ~,~ Aku dah angau . Haha xD Okay , dia dahh balik . Kbye laa sayang oii :\ Bila laa nak jumpa dia lagiiiiii :[ Sedihnyaa :'/
Kalau dah jodoh , tak kemana kann ? Hewhewwwww 
Okayy , habis cerita pasal mamat handsome kita tuu ye :) Cehh , dahlah nama dia pun aku taktauu :P Okayy , aku kat Tg Leman tuu 2 hari . So , cuti aku dah tolak 2 harii :\ Hmmmm , lain lain hari , aku tercongok mengadap lp nii . Kadang kadang tolong mak and ayah . Huhu ~ Korang tahu tak esok aku dah kena balik hostel . Benciiiiiiiiiiiii . Nanti lama lama , aku bosan kat hostel tuu . Takde handphone , lp , radio , tv and so onnnnnn :| Damn -,-' Tapi best ! Ada kawan , senior , cikgu cikgu , warden and sewaktu dengannya laa yeaaa :) Tapii , aku nak semuaaaa yang ada kat rumah and kat hostel . Kfine , aku memang tamak ken ? --' Haha xD

Aku tengah bengang sebab ? AJL-26 terlepas lagiiiiiii :'( Memang geram gilaa laa kan ? Kenapa mesti hujung cuti nak buat ? Buat lahh awal awal ke , tengah tengahh ke . Boleh aku tengok . Ni kann dah kena balik hostel . Bukannya boleh pun tengok tv kat DM tuuu . Huh -..- Sengaja bagi aku tension tension ehh ? Ingat aku sukaaaa ? Ulangan dia bila ekk ? Tapi , ulangan takbestt . Tak live tengok . Takada feel gituhhh :P Hewhew  Nak suprise sikit tengok kann ? Baru masyhuukk . Haaaa , yelahh kan je okay ^^ Kbye bye laa Anugerah Juara Lagu :( Baru nak tengok Wawa Latif :) Haha XD Konfirm laa kan dia tak datang sch hari Isnin >< Cakap dengan cikgu awak ponteng , kak Wawa :D Haha :D
Okay cerita dah habiss . Dah malas nak cerita banyak banyak . Naanti gila pulak orang yang membaca nii :D
Dahlaaa , kita nak packing barang untuk balik asrama esok . Excited ke ? Tak laa , normal lettew --' Hw korang dah siap ? Belum ? Pergi siapkan sana okay . Jangan nakal nakal :) Taknak kawan kang nanti baru tahu ;] Hihi -__- Yang dah siap tuu , bagus ! good girl / boy . Love you all so much  Selamat kembali ke sekolah kawan kawan :) Kbye ;] Salam ^^'' Jangan lupa rindu aku . Kgedik yang amat ==''

Do love Harry Styles :)

Sunday, January 22, 2012

Inspirational Quotes ♥

✵{C'EST LA V}✵, More abundant than oxygen.
Harii nii , takada story nak story . So nyaa , tettttttttt . Nihhh aku kasi korang madah madah , mutiara kata , pujangga , quotes or whatever laaa kan . Hamekk nii okayy ^^ Baca , hayati , nak copy ? Copyy laa . Aku pun copyy kott '__- So , tak ada masalah laaa . Like jangan lupaa like . Actually , aku bosan sebenarnya , taktahu nak buat apa kann ? Okayylaa , enjoy readingg ♥ *made in english* sorryyy :)
Kat status FB aku pun , aku ada buat :] Rajin rajin la menge-like okeyy -__-
♥ START ♥

// Don't be a girl who needs a man . Be the girl a man needs ♥
// A boy makes his girl jealous with other women . A gentleman makes other women jealous with his girl ♥
// The easy part of life is finding someone to love , The hard part is finding someone to love you back ♥
// Trying to forget someone you love is like trying to remember someone that you NEVER met ♥
// Loving someone who doesn't love you is like waiting for a ship at the airport ♥
// In the book of life , the answers aren't in the back ♥
// When women says "WHAT" its not because she didn't hear you . She is giving you chance to change what you said ♥
// Stop saying " i can't " . You can just you choose not to ♥
// If you don't stand for something , You'll fall for anything ♥
// Telling the truth and making someone cry is better than telling a lie and making someone smile ♥          
// Don't waste your time looking back on what you've lost . Move on , for life is mot meant to be traveled backwards ♥
// Follow your heart but take your brain with you ♥
// Sometimes the wrong choices bring us to the right places ♥
// I hope you always find a reason to smile ♥
// Love doesn't need to be perfect , it just needs to be TRUE ♥
// I wish you were here ♥
// When someone loves you they don't have to say it ,you can tell by the way they treat you ♥
// People cry , not because they are weak . It's because they've been strong for too long ♥
// Don't wait for the Perfect Moment . Take the moment and make it perfect ♥
// Everything happen for a reasons ♥
// You are my dream , please come true ♥
// If she is SINGLE , you have to compete with the whole world ; If she is TAKEN , you have to compete with just ONE ♥
// Life is like an open book . We always turn to new pages and grown into new chapters, but we always hope that we all get a happy ending ♥
// Stop worrying about what other people think ♥
// WOMEN : Forgive but not forget . MEN : Forget but nor forgive ♥
// I wish I could see the look on your face when you read my text messages ♥
// Someone is (or will be) lucky to have YOU ♥
// When I text you , it means I love you . When I don't text you , it means I'm waiting for you to miss me ♥
// SHUT UP . My favourite song is playing ♥
// Life is better with Friends ♥
// If you can make me smile . I will remember you ♥
// A smile is the most beautiful curve on woman's body ♥
// To be beautiful means to be yourself . You don't need to be accepted by others . You need to accept yourself ♥
// Why is Monday so far from Friday , and Friday so near to Monday ? ♥
// My personality is who I am and my attitude depends on who you are ♥
// Life is too short for bad coffees ♥
// Learn from yesterday . Live for today . Hope for tomorrow ♥
// Your choices at the moment will be good ones . Trust yourself ♥
// Everything has beauty ♥
// And she will continue to smile no matter how hurt she is ♥
// NO , my status is not about you . I have other things in my life ♥
// All my live I have tried to make everybody happy while I just hurt and hide ♥
// Sometimes you forgive people simply because you still want them in your life ♥
// Mistakes are sometimes the best memories ♥
// You are beautiful like a rainbow ♥
// There never was anyone else . I only wanted you ♥
// Look so cute when SMILE ♥
// You are my everything ♥
// You have come this far . Don't give up now ♥
// I can't wait to see my own future ♥
// You like her , tell her . Maybe she likes you too ♥
// Hey , I love you . I really do ♥
// I can always make you smile ♥
// Wait for the boy that would do anything to be your everything ♥
// We can't together , doesn't mean I won't love you ♥
// Life is too short ♥
// Love is in the air ♥
// Please , don't go ... ♥
// We do not remeber days . We remember moments ♥
// You are not supposed to look back , you are supposed to keep going ♥
// Sometimes , a hug is all you need to make you feel better ♥
// It's just a bad day , not a bad life ♥
// There are many things that I would like to say to you but I don't know that ♥

END ♥

Okayy laa korang . Penat menaip :\ That's all for today okeyy ^^ Sorry :]
Nantii next time , aku buat entry lagi pasal Quotes quotes nii ><
Tak suka ? Go to hell laa bak kata Avril Lavigne ♥ 
Btw , aku suka laguu tuu :'> Awesomeeeeeeee !
Kbhaii , salam --'

Do love Harry Styles :)

Friday, January 20, 2012

School in 2012 :]

Okayy , korang rindu aku ehh ? Kfineee , aku tahuu -.-'' Sorry la lama tak update . Busy sikit dah form 2 nii . Ceh wahh . Geli seyh ayat aku . Tak boleh blaa . Korang , aku pun rindu korang ^^ Nii pun aku updates sebab cuti sekolah . Kalau tak , memang tak menyempat laa nak updates blog yang dah berhabuk ni . Sorry guys :) Form 2 memang best tapii , homework menimbun nimbun =='' Setiap hari aku tak sempat nak siapkan kerja kerja tuu semua ! Banyak yang amatt -,- Tak sempat aku nak rehat . 

Google Afbeeldingen resultaat voor http://4.bp.blogspot.com/_EU0qZFvR-h8/S7kbU21BgXI/AAAAAAAAGHQ/6eyeu5ia7SQ/s576/To%2BDo%2Bvia%2Bweheartit.jpg
Dengan melayan kerenah budak form 1 tahun ni yang macam ape dahh . Memang seksa laa kan . Adoiii :\ Nasib baik adik adik dorm aku cool :] Tahniahh adik dorm ! Sayang korang . Dorm aku pun hari hari senyap sunyii . Cunnnnnnnn :>
Tahun 2012 nii penat sikitt laa . Semua lemah layu semacam jee bila balik sekolah . Nak prep semuaa macam malass . Sebab ? Bawak beg berat dengan homework yang nak kena hantar esok atau lusa bukan minggu depann . Ohhemmgii ~ Ape pon cannot :3 Time balik rumah tuu , memang kadang kadang homework banyak tak siap . Sebab , ngadap laptop nii . Ngadap phone :) Kalau aku buat kerja rumah tu semua , serupa tak payah balik ken xP Duduk je kat DM tuu , Prep !

Dah takde masa nak ber gossip , ber buall kosong , ber gurau , ber ketawe , semuaa laa . Budak budak lain semua muka ketat je ann . Banyak sangat homework kena buatt . Dengan latihan rumah sukan petangnyaa . Memang macam ape lahh kan . Frust tertonggeng tonggeng laaa . Ituu laa aku . Kuang kuang kuang :P

Apa punn , 2012 memang mencabar ! Love it :| Aku takboleh nakal nakal sangat 2012 nii . Next year , PMR . Kene study betul betul :'> Dahlahhh , aku banyak lagii homework yang nak kene buat nii :'D Tensionn tau takk ! Huhuhu ~ Okk bhaii ><

Pfffftttt ,
Kita sayang adik plus kakak angkat kitaaa ♥
Capital F and S
Lot of love and Miss ♥    

Do love Harry Styles :)